onsdag 15 oktober 2008

Systemstopp.

Jaha, nu ska Maxen till läkare igen. Den här gången pga sina förstoppningar. Det är faktiskt jättesynd om honom. Lillen. Det måste kännas som om han bajsar taggtråd. Skönt kan det åtminstone inte vara. Maxens lunch idag har bestått av 1. Majsvälling genom ytterligare en NY nappflaska. Gick åt skogen. Majsvälling är äckligt. Nappflaskan är svår. 2. Havrevälling utblandad med lösande bajspulver ur pipmugg. Går inte alls. Havrevälling är också äckligt. Pipmugg suger. 3. Vatten ur pipmugg. Sprutar illa kvickt som en fontän ur munnen. 4. Pappa Ps couscous med torsk. Duger. 5. Messmör på sked. Tydligen vidrigt.

Efter att ha plågat min lille grabb i vad som känns som en hel evighet med diverse hemskheter, för magens skull, har jag så dålig samvete att jag låter honom smaska i sig hur mycket han vill av favoriten: Yoghurt med päron och banan. Så nu är han jätteglad. Och jättemätt också förstås. På yoghurt, vilket kanske inte var tanken från första början.

Ja, ibland är det inte lätt att vara mamma. Speciellt inte när alla försök till välmening upplevs som ren misshandel och illvilja ur barnets perspektiv. Men nu ska vi som sagt träffa en barnläkare igen, ta reda på vad som är fel och förmodligen få medicin utskriven. BRA!

Och du Maxen, jag älskar dig, mest av allt i hela världen. Kom ihåg det ikväll också när du upptäcker att det är messmör nedblandad i din älsklingsgröt.

3 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Stackars Maxen!!!!Hoppas du snart kan sprutlackera din Mamma igen!Kram från oss....

15 oktober 2008 kl. 16:26  
Anonymous Anonym sa...

Stackars Max! Hoppas han kommer igång snart med bajsandet!
Kram på er!

16 oktober 2008 kl. 06:16  
Anonymous Anonym sa...

Fy så jobbigt. Stackars Max! Hoppas doktorn ger honom nån supermedicin! =)

16 oktober 2008 kl. 09:54  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida