fredag 4 juli 2008

Ett sällsynt utbrott.




Maxen tar en powernap ute i hallen. Ja, i vagnen då förstås, inte på golvet. M bestämde att vi skulle vara hemma idag eftersom det är lite väl varmt för hans smak. Sagt och gjort, idag har vi hängt på GG hela dagen. Som jag nämnde träffade vi Sandra i onsdags. En heldag i stan med lunch och shoppingrunda var precis vad vi behövde. Maxen sköter sig exemplariskt ända till Sandra får för sig att yttra: "Alltså, den där ungen, han är ju glad HELA tiden". Smart S. Max får ett vrålutbrott och ser till att göra sin röst hörd för varenda en av gallerians besökare. Som tur var lägger det ju sig efter bara ett par minuter. Men tyvärr kan ett par minuter ibland kännas som flera timmar.

Igår förmiddag hade vi picknick med tre morsor i stadsparken. Varmt och mysigt. Runt tvåtiden på eftermiddagen dök sys, Jeppe och Gustaf upp påväg hem från sin sydsverigetripp. Vi lekte lite ute i det gröna och när pappa P kom hem från jobbet hade vi fixat sushi och jordgubbar. Kanon!

Ikväll står en joggingtur på schemat för min del och imorgon åker jag, pappa P, Maxen, Bella, Fredde och Liam till Furuvik. Det kallar jag familjenöje när det är som bäst.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida