lördag 12 april 2008

Red lady.

Mor och far pysslade om Maxen igår under några timmar, så att jag fick besöka frisören och piffa till mig lite. Vet inte riktigt vad jag tycker om resultatet. Känner mig inte så annorlunda, bara mycket kortare och slingigagre.

Nu är M och P ute på promenad med Max, så jag och P är barnfria. Fördriver tiden med att duscha (LÄNGE), surfa och pyssla lite. Strax kommer Bella och Liam. Ska bli kul för mor och far att träffa dem igen!

5 kommentarer:

Blogger Teresa sa...

Nej, inget Lutis, utan Stockholm hela dagen! Hoho, shop 'til you drop, ungefär. Men det har varit roligt, även om jag är helt slut i fötterna nu. :)
Och du är jättefin i håret!

12 april 2008 kl. 19:37  
Blogger Sophia sa...

Shit. Du är shitlik en tjej som har en biroll i ett av de sista avsnitten av Gossip Girls första säsong som jag tycker är assnygg. Coolt. Kolla efter Becks om du kollar! Rings imorgon! Puss.

12 april 2008 kl. 20:54  
Anonymous Anonym sa...

GRYMT SNYGGT!
verkligen en lugg och längd som passar dig.
Tror du har fått dej en riktigt bra klippning ;)

13 april 2008 kl. 17:16  
Blogger Teresa sa...

Haha, tack! Ja, några bra köp hoppas jag att det blev. Speciellt nöjd med koftan, även om jag tvekade länge p.g.a. priset. Å andra sidan så var jag på jakt efter en sommarjacka, och det hittade jag ingen, så det var ju lite synd ...

13 april 2008 kl. 17:33  
Anonymous Anonym sa...

Du är så vacker lena! :)

19 april 2008 kl. 20:42  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida