söndag 9 november 2008

Höströjning.

Hemma på GG. Känns toppen! Det syns på Maxen att även han är glad att vara hemma i sin egen säng igen. Vi har haft en kanonvecka i norrland och Max har blivit otroligt bortskämd med både leksaker och kramar. Men nog är det alltid lite speciellt att komma hem till pappa P igen.

Idag har vi storstädat hela lägenheten, skrubbat och skurat, tvättat, rensat i garderober och planerat för Maxens framtida rum. Det finns så mycket vi skulle vilja skaffa oss. En bärbar dator. En platt TV att fästa på väggen. Ett garage. Ett hus. Jaja, i sinom tid...

I och med dagens röjning har jag även upptäckt att jag är i stort behov av praktisk smyckesförvaring. Örhängen, halsband och hårnålar ligger utspridda både här och där. På mikron. På CDstället. På handfatet. I ljushållare. KATASTROF. Har någon ett bra förslag?

2 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Massa småkrokar kanske?
Jag skulle vilja ha ett smyckesträd, så allt är lätttillgängligt utan att vara ivägen. Kul att ni haft de bra =). Vad mycket du hunnit gjort.
kram.

9 november 2008 kl. 19:46  
Blogger Teresa sa...

Smyckesskrin ... Fast det är lite tantvarning på det. Eller barnvarning. Och sen var man ska förvara smyckesskrinet är ju en helt annan grej. Det tar rätt stor plats ...

9 november 2008 kl. 21:39  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida