onsdag 31 oktober 2007

Frisörbesök inställt.

Jag slapp tant-frisören, på vilkoret att syster klipper min lugg på torsdag istället. Och det kan jag väl gå med på. För luggen börjar verkligen klia i mina ögon nu. Det här innebär dock att jag klev upp kl 07:45 helt i onödan. Men å andra sidan har jag kunnat ägna flera timmar åt att i lugn och ro dricka kaffe, äta frulle och kaka, läsa Tidningen Ångermanland, lyssna på Oh Laura, titta på fåglarna och bara njuta! Avis? Puss på er.

3 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Vad fin din blogg har blivit! Kul att du uppdaterar så ofta nu, så kan man in och kika lite oftare=) Inget barn för syrran än, men jag väntar med spändförväntan på DET samtalet;) Låter förövrigt som att du har en alldeles underbar vistelse hemma än så länge, om man bortser från bussresan (vilket aldrig brukar vara en höjdare), dock helt klart värt besvärat då man väl kommit fram. Puss!

31 oktober 2007 kl. 18:15  
Anonymous Anonym sa...

bebis o bebis! saknar er redan! vi invigde nya charken idag...va lycklig över att du inte var där. Det va ju jag med besked mellan 07-18.30 förkyld, trött o jävlig! alla har slitit som djur, men det verkar bli bra. trångt men bra!Imorgon får vi lön för mödan...det satt en trevlig lapp vid stämpelklockan att vi inte behöver matlåda. Vi ska bli bjudna på smörgåstårta istället! Nu är jag hemma o ska kurera mig me the, glass o godis för bara 4,90:-!! puss o ha det underbart/timbaland

31 oktober 2007 kl. 20:39  
Blogger Sophia sa...

Avis. Ja. Jag vill ha dig här hos mig.
P.s. Du skriver fantastiskt.

1 november 2007 kl. 00:16  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida