måndag 9 juni 2008

Jag. Orkar. Inte. Höra. Mer.

Per försöker mata Max med flaska eftersom vi tycker att han bör lära sig det, men det går käpprätt åt helvete. Max skriker som en stucken gris och jag får så ont i både hjärta och själ att jag måste gå in i ett annat rum och stänga dörren om mig. Skit. Skit. SKIT.

Tack Isabelle för Melissa Horn. Hon är fantastisk. Och DU är fantastisk som känner mig så väl.

4 kommentarer:

Blogger Unknown sa...

Alla bebbar vill nog inte ta flaska, Elsa är tvärtom, hon väljer flaskan framför mig :) Jag åker till sollefteå på söndag och stannar en vecka. Är du där då? Hör i så fall av dig ifall du känner för en promenad :)

10 juni 2008 kl. 16:57  
Blogger Lena sa...

Sanna: Jag kommer också till Sollefteå på söndag och stannar till torsdag! Vad kul att du också är där! Jag mailar mitt telenr till dig, så kan vi höras när vi är uppe i norr! :)

10 juni 2008 kl. 17:04  
Anonymous Anonym sa...

Måste han lära sig dricka flaska då? fast de kanske är skönt om han gör de, vet inte alls hur jag skagöra med nathaniel, skönt om jonas kan möta,men samtidigt så tänkerjag att han kanske inte vill ha tutten någe mer då :P
kram

10 juni 2008 kl. 21:43  
Anonymous Anonym sa...

Tack själv lenis. Jag är övertygad om att du också skulle delat med dig om du hittat ett guldkorn som Melissa. Imorgon, imorgon, imorgon ses vi! :)

11 juni 2008 kl. 11:39  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida